0

Pridružite nam se na 4.plivačkom maratonu Tisno

Naš je maraton krenuo od neke ideje male skupine ljubitelja plivanja koji imaju sreću da ljetuju (ili žive) u Tisnom. Od razmišljanja do realizacije ideje da i Tisno dobije „svoj“ plivački maraton, nije trebalo puno jer smo imali sreću da Turistička zajednica Tisno, kao i Općina Tisno prihvate sve naše prijedloge i sugestije, te da taj maraton postane rado posjećen događaj ljubitelja plivanja – od rekreativaca do profesionalaca iz zemlje, i inozemstva.

U suradnji s Općinom Tisno kao i Turističkom zajednicom Tisno, te Hrvatskim akademskim klubom daljinskog plivanja Mladost i ove smo godine odlučili pripremiti vam pamtljiv i odličan događaj te se nadamo da ćete se odazvati i 03.08.2024. doći u Tisno.

  • Ove će se godine održati dvije utrke: veliki maraton u dužini od 3 km i mali maraton koji će se plivati na duplo kraćoj dionici (1,5 km). Veliki se maraton boduje i za Dalmatinski kup daljinskog plivanja.
  • Start će biti u Tisnom, u 10h i plivat će se uz obalu sv. Andrije.
  • I ove smo godine osigurali novčane nagrade za najbolje u apsolutnoj kategoriji maratona na 3000 m. Uz novčane nagrade, apsolutni pobjednici dobiti će i nagrade sponzora.
  • Na natjecanju mogu sudjelovati članovi sportskih klubova i rekreativci iz Hrvatske i inozemstva.
  • Uz apsolutnu i starosne kategorije imat ćemo i posebnu kategoriju – ‘Najbolja/i u selu’ u kojoj ćemo nagraditi mještane koji se odluče natjecati.

PROPOZICIJE 4.PLIVAČKOG MARATONA TISNO:

PREUZMI PROPOZICIJE

PRIJAVE ZA MARATON

www.stotnika.hr

Direktne prijave za veliki maraton (3 km)

Direktne prijave za mali maraton (1,5 km)

Ponovo organiziramo i 3 dječje utrke za djecu 2013. i mlađu: utrku na 100 m za djevojčice i dječake rođene 2013.,  zatim utrku na 75 m za djevojčice i dječake rođene 2014., i za djecu rođenu 2015. i mlađu, pripremili smo utrku na 50 m. Prijave na dječje utrke moguće je napraviti u subotu, 03.08.2024. prije starta maratona (od 8 do 9:15), dok će start dječjih utrka biti u 9:30 do 9:50.

Privola za maloljetne natjecatelje

KOTIZACIJA

Kotizacija se plaća za sudjelovanje u velikom i malom maratonu, dok za dječje utrke nema kotizacije i prijave su moguće i prije same utrke.

Kotizacija se uplaćuje na račun Udruge  putem opće uplatnice ili internet bankarstva (moguće skeniranje QR kodova).

Pojedinačna kotizacija za natjecanje iznosi 20 € (25 € na dan utrke) i uplaćuje se na račun Udruge putem opće uplatnice ili Internet bankarstva (u opisu plaćanja navesti ime i prezime plivača).

Uz pojedinačnu kotizaciju želimo potaknuti i članove obitelji da sudjeluju na maratonu tako da ima i mogućnost obiteljske kotizacije. Za dvoje ili više članova iste obitelji, kotizacija iznosi 17,5 € po natjecatelju (u opisu plaćanja navesti ime i prezime plivača). 

Članovi udruge koji su podmirili godišnju članarinu u iznosu od 30 € ne moraju platiti kotizaciju.

Natjecateljima savjetujemo da parking potraže na samom ulazu u Tisno; kod OŠ Vjekoslava Kaleba ili na platou na “Luci”, od kuda će jedan od naših sponzora Tisnorent, organizirati prijevoz turističkim vlakićem do mjesta održavanja maratona. Prva vožnja vlakićem je u 8:20, a druga u 8:40.

Važno je napomenuti kako se most u Tisnom diže od 9:00 do 9:20 te u tom vremenu nije moguće doći do otoka pa vam savjetujemo da prijeđete most prije 9 h.

Ruta od ulaska u Tisno do starta je ovdje. Ako idete pješke, koristite šetnicu uz more umjesto magistrale

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!

POKROVITELJI I SPONZORI:

Turistička zajednica Tisno

Udruga za promicanje plivanja UPPA

Općina Tisno

Hrvatski akademski klub daljinskog plivanja Mladost

ARENA

JUMP 2 SPORT

GROUPAMA

REAL GRUPA

FRANCK

SPORT 360

HOTEL BOROVNIK

Knock-out Travel

Ribolovni pribor Olivari

Podrumi Philipecz

Bura charter

Macroprotect

Tisnorent

Bermet Filipec


Hana Miljanić

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *