0

SWIM-ON.RS JE SADA SWIMON.INFO

Nakon tačno osam godina postojanja, preko 2000 napisanih tekstova i sve većeg broja naših autora i saradnika, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je swim-on.rs sada dostupan na novoj adresi – swimon.info. Ova promena samo je jedan mali deo naše posvećenosti popularizaciji plivačkog sporta i podršci mladim plivačima i sportistima uopšte.

SwimOn je veb-sajt nastao iz srca plivača, ljubavi prema plivanju i želje da vesti iz plivačkog sveta budu dostupne svima, čak i onima koji nemaju dovoljno vremena da obilaze bazene. Naša osnovna ideja je da vam pružimo najaktuelnije vesti iz sveta plivanja, bez obzira da li se radi o nacionalnim, regionalnim ili internacionalnim takmičenjima. Takođe, na sajtu ćete pronaći savete o tehnici, inspirativne intervjue i trikove sa treninga.

Naša misija je jednostavna – popularizacija plivačkog sporta i podrška mladim plivačima i sportistima uopšte. Bez obzira na to da li ste tek započeli svoje plivačko putovanje ili ste već osvojili brojne medalje, SwimOn.info je tu da vam pruži sve što vam je potrebno da se razvijate i napredujete.

SwimOn.info je mesto gde se susreću plivači svih generacija – od mladih talenata koji tek otkrivaju svoju strast prema vodi, do iskusnih veterana koji uživaju u svakom trenutku provedenom na masters mitinzima. Ovde ćete pronaći inspiraciju, motivaciju i zajednicu koja deli vašu ljubav prema plivanju.

Takođe, sve vaše ideje predloge i informacije možete nam slati na admin@swimon.info i tako biti deo našeg malog tima.

*Napomena: kucanjem stare veb-adrese bićete automatski preusmereni na novu, tako da nema brige za greške.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *