0

Vikend u znaku regionalnih prevnstava Hrvatske

Protekli je vikend prošao u znaku regionalnih prvenstava za najmlađe kategorije natjecatelja.

U Vukovaru je u subotu održano Regionalno prvenstvo Regije 4 za mlađe kadete i početnike. Na natjecanju je nastupilo više od 250 najmlađih natjecatelja. U zbroju bodova po klubovima u kategoriji mlađih kadeta najviše su bodova skupili plivačice i plivači Sisak Janafa (2589). Za drugo se mjesto vodila velika borba te su na kraju natjecatelji Baroka (1334), za samo bod prednosti ispred plivačica i plivača Cerina (1333), osigurali ukupno 2. mjesto. U kategoriji početnika pehar za najveći zborj bodova ponovo odlazi u Sisak (919). Drugo mjesto osigurali su natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba (791), a treće mjesto ponovo plivači Cerina (751).

Photo credit: @samoljudevit

U Splitu su na Regionalnom prvenstvu Regije 1 plivali početnici, ali još nema podataka kako su se dijelili pehari za ukupne pobjednike.

U Zagrebu su u subotu i nedjelju plivalo 475 početnika i ml.kadeti na regionalnom prvenstvu Regije 3. U ukupnom zbroju bodova po klubovima, u kategoriji ml.kadeta, prvo mjesto osvojili su plivačice i plivači Mladosti (2169.5), do drugog su mjesta doplivali plivačice i plivači ZPK, a kao treća je završila Dubrava. U kategoriji početnika po ukupnom zbroju bodova, poredak je isti kao i kod ml.kadeta: Mladost, ZPK, Dubrava.

Čestitke svim plivačicama i plivačima i želimo im da se lijepo odmore preko ljetnih praznika i da zaborave na treninge do jeseni


Ana Štefanić

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *